top of page

Att fota Ullevi ur ett konstnärligt perspektivNär jag inte jobbar som fotograf så arbetar jag som koordinator på redovisningsbyrån Aspia på Citygate i Göteborg. När jag började min anställning där i höstas så fick jag i uppdrag att fota Göteborgsmotiv, dessa bilder hänger nu i våra olika konferensrum på kontoret. Det var bland annat så "Hosianna" kom till.


Innan jag gick på semester så fick jag ett nytt fotouppdrag av min arbetsgivare, och det var att fota Ullevi till vårt konferensrum som heter just Ullevi. Jag har försökt att skildra Ullevi ur ett konstnärligt perspektiv som ska kunna passa på att hänga där på vår vägg på vårt moderna och snygga kontor på Citygate som ni ser på bilden nedan. Vi har vårt kontor på våning 16, precis i mitten av Nordens högsta kontorsbyggnad.


Nu har min arbetsgivare bestämt sig för bilden ni ser ovan, med Ingemar Johansson, Ullevi och Citygate i bakgrunden. Jag funderar dock på att plocka bort lampan bakom Ingemars huvud som jag tycket stör lite. Vad tycker ni? Förstör man bilden då eller tror ni den kommer bli bättre?
73 visningar4 kommentarer
bottom of page