top of page

Bröllop på Grundsund


För lite mer än en månad sedan, den 26 augusti så tog jag med min man, som jag dagen till ära firade 23-årig bröllopsdag med, och åkte till Grundsund för att fota Linnéa och Jespers bröllop. Regnet öste ner konstant hela dagen, något jag aldrig varit med om tidigare. Men brudparet var helt fantastiska och var så lyckliga och härliga. Ett bra team mellan dem, mig och min fotoassistent gjorde att vi fick magiska bilder. Jag har aldrig levererat så många bra bilder till någon tidigare.

Grundsund, vilken fantastisk plats, så många vackra platser att fota vid. Vi hade turen att hitta flera små sjöbodar och byggnader med tak och vi hade så roligt.
Det här bilderna är nog ändå mina favoriter. Vid havet och med paraply, som jag faktiskt tycker tillför bilden något vackert. Jag fick äran att vara med i kyrkan och fota också och sedan var det dags för mig och mannen att gå och äta en bit mat och fira vår kärlek. Vilken dag det blev trots vädret. Men hey! Det är väl ändå så vi minns sommaren 2023?

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Årets Lucia

Comments


bottom of page