top of page

Jonsereds trädgårdar och podd


Välkommen in i min blogg. Ni som har följt mig sedan jag startade min första blogg, 2008 är nog vana vid att jag bloggar minst en gång i veckan, varje söndag kl 19. Men så kommer det inte riktigt vara framöver. Jag kände att jag behövde något nytt, jag var fast i gamla hjulspår och jag har istället startat min hemsidan, som även är kopplad till denna blogg. Här bloggar jag när andan faller på, när jag har något att berätta eller visa upp. Det kan bli flera dagar i veckan, och det kan även ta flera veckor utan någonting alls. Jag kommer fortsätta att blanda både mitt privatliv och mitt företag, så inläggen kommer du känna igen.


I veckan tog jag och maken med oss kaffet och några lunchmackor och åkte till Jonsered. Vi promenerade Naturstigen, som är lite över 4 km, mycket klättring uppför, så när vi väl var på toppen så smakade kaffet så gott. Solen tittade fram och vi satt där och njöt en stund innan vi tog oss ner igen för att besöka Jonsereds trädgårdar.


Det är så så fint i Jonsereds Trädgårdar, men det jag ändå gillar mest är Tema trädgårdarna som är skapade av Tomas Von Brömssen, Ulla Skoog, Anna Mannheimer och andra kända Göteborgare. Jag hade med mig kameran denna dag och passade på att fota allt det vackra.
Och så var det ju där med podd. Jag har precis avslutat ett möte med Rijal som är en i teamet för den nya podden "Folkets Berättelser" (länk) som ska komma i höst. Jag är en av 12 stycken som ska få berätta min historia. Det kommer vara en flört med Sommar i P1, men där vanliga människor får berätta sina historia. Känns fint, spännande och nervöst. Nu väntar jag på att få ett datum på när jag ska åka ner till Malmö och hoppa in i studion. Jag kommer berätta mer för er när jag vet mer.

Nu ska jag försöka ta min dagliga promenad innan det blir till att laga lunch och sedan åka för att möta upp vänner för cykling, minigolf och middag. Önskar er en fin söndag!


Kram Marléne

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page