top of page

Provfotografering Bröllop


Åh, snart är det dags att fota mina två bröllop som jag har inplanerade i år. På lördag blir det bröllop på Björkö, det ser jag verkligen fram emot då, det visade sig vara ett riktigt härligt och glatt par som jag träffade en dag för någon vecka sedan. Jag gör alltid en liten provfotografering av paren, men just denna dag så stod regnet som spön i backen och jag fick inte till några bilder att hänga i julgranen om man säger så. Men är övertygad om att vi kommer få fina bilder på lördag.


Igår träffade jag mitt par som jag ska fota den 26 augusti på Grundsund. Linnéa och jag har arbetat på samma företag COWI tidigare, men hon och hennes Jesper bor nu i London där de jobbar, men kommer hem för att gifta sig i Sverige och på den fantastiska platsen Grundsund.
Tack och lov hade jag hunnit bli frisk till vår provfotografering, då de kom till Björlanda Kile. Och jag säger bara: VILKET UNDERBART PAR! Wow! Detta kommer bara bli så roligt. Längtar redan till att få föreviga dessa unga tu.
Jag vet att jag flera gånger sagt att jag ska sluta fota bröllop. Men jag kan inte det, det är ändå något visst. Jag är fortfarande nervös, men det är kittlande och utmanande och jag älskar när jag är mitt uppe i det trots allt. Så jag fortsätter ett tag till. Jag kommer däremot att se över mina priser till 2024, jag har legat i samma priser sedan innan pandemin. Men nu är det dags att se över och justera. Men om du är intresserad av en en fotografering, så kan jag garantera dig mina nuvarande priser om du gör en bokning senast 31 oktober. Maila mig på essens@bagleborn.se om du är intresserad.


Kram Marléne

53 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page