top of page

Stylad bröllopsfotografering på Eggers Hotell del 1


Förra lördagen träffades min fotoklubb för en stylad bröllopsfotografering på Egges Hotell. Detta är det största projektet jag ordnat för Fotofrallan, jag började planera i april förra året så det kändes lite overkligt att att det äntligen blev av. Det var en fantastisk dag och jg kom hem med över 1800 bilder, Jag kommer gör några inlägg för att kunna visa några av bilderna som jag nu har levererat till alla aktörer. Här ser ni det fantastiska paret, Isabella och Erik i Eggers vackra miljöer.







Vi började morgonen att äta frukost tillsammans medan vår MUA gjorde iordning bruden i en av sviterna vi fått låna. Fotograf Julia Moon kom och höll en liten work shop för oss innan vi började fota vårt brudpar för dagen.








Tack alla fantastiska aktörer som ställt upp så att vi fick en magisk dag! Tack vårt brudpar Isabella Schoultz och Erik Lövenhamn, Tack till Eggers Hotell, Tack till Caroline Fare couture för klänningen, Tack Tonys Högtidskläder för den snygga smokingen, Tack Anna Clohrty för hår och make, Tack till Sussi Florista och Tinas Tistlar för brudbuketter. Tack mitt fina fotoklubb, alla älskade frallor!



27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page